Fabrikant SUP -hardware voor glas

SUP MFG LIMITED is een professionele productiecapaciteit voor glashardware, onze fabriek produceert de producten: badkamerhardware, architecturaal glasbeslag, huishoudelijke hardware … enz. Na jarenlange ervaring in de sector en uitstekende technologie, bereiken we al productontwerp, productie, verkoop en afterservice in één systeem. Het bedrijf is gevestigd in de hogesnelheidsuitwisseling Jiang He /Jiangzhao, de industriezone van Nanlu, de stad Duruan, het Pengjiang-gebied, de stad Jiangmen, Guangdong. Het bestaande fabrieksoppervlak is 26.000 vierkante meter, met een superieure locatie.

Bedrijf uitgerust met geavanceerde productieapparatuur, zoals lasersnijmachine, boor-, freesmachine, CNC-machine, pons-, las-, snij-, polijst- en buigmachine enzovoort. Geavanceerde geautomatiseerde productieapparatuur, bekwame productietechnologie, 100% QC-kwaliteitsborging, ervaren professionals die onwankelbaar toegewijd zijn aan nieuwe productontwerp- en ontwikkelingsideeën, waardoor het bedrijfsteam een ​​hoogwaardig servicesysteem en producten van hoge kwaliteit creëert. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van glashardware en is de pionier in het ontwerpen en produceren van LED-series glasaccessoires die een aantal ontwerpoctrooien hebben gekregen, aanzienlijk uitblinken in de industrie, en de gunsten hebben gewonnen van binnenlandse en buitenlandse kopers en agenten.

Onze geschiedenis

Jiangmen, Guangdong is een belangrijk productiecentrum voor hardware in China. SUP is geboren onder zo’n ringspiegel. SUP Hardware is opgericht in 2010. De oprichter realiseerde zich dat de hele industrie voornamelijk low-end producten ontwikkelt en dat het moeilijk is om aan de behoeften van klanten aan high-end producten te voldoen. Yucheng richt zich op onderzoek en ontwikkeling en productie van hoogwaardige glashardwareproducten. Bieden hoogwaardige producten voor vele binnenlandse en buitenlandse klanten.
Na 12 jaar ontwikkeling heeft het bedrijf zich verspreid naar vele landen over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Japan, Zuid-Korea, Rusland, Italië en andere Europese landen. We blijven oplossingen bieden die uitzonderlijke glashardware creëren die nieuwe niveaus van architecturale uitmuntendheid en prestaties bevordert. Tegelijkertijd heeft het product een prijsvoordeel onder de hoge kwaliteit en zijn de kwaliteit en prijs geoptimaliseerd. Producten die op tijd worden geleverd en eenvoudig te installeren zijn, blijven positieve recensies ontvangen van klanten.

Waarom kiezen SUP -glashardware?

grondstoffen
Met fijn gepolijst puur koper, hoogwaardige zinklegering of titaniumlegering als grondstof, is de structuur strak, het gewicht is zwaar en het handgevoel is dik.
Spuitgieten, afwerkingsproces:
Met behulp van grootschalige precisie computergestuurde spuitgietmachines en digitale precisiebewerkingsmachines is het oppervlak van de blanco glad, vlak, zonder poriën, zijdedefecten en andere verschijnselen. Het slijp- en polijstproces is streng en het proces is talrijk.
Beplating
Strikt in overeenstemming met internationale galvaniseerprocesnormen, wordt geïmporteerd ruw koper gebruikt en heeft het drie processen van koperplateren, vernikkelen en verchromen ondergaan. De structuur is compact, de coating is uniform, het “kleuroppervlak” is helder, de dikte van de coating is over het algemeen meer dan 30 micron en het oppervlak van de coating is vrij van krassen en bramen.​​
Pakket
kraftpapier doos met prachtig verpakkingsontwerp en bedrukking.

Bootstrap