Glazen schuifdeur Eenvoudige installatie: meer montagemogelijkheden, minder rommel

Glazen schuifdeur Eenvoudige installatie: meer montagemogelijkheden, minder rommel

Keer bekeken: 274     Auteur: China Glazen hardware      Publicatietijd: 07/21/2022      Oorsprong: https://www.hingehardwaremanufacturer.com

Het SUP schuifdeursysteem voor schuifdeuren in enkele en tweedelige configuraties heeft een eenvoudig, modern ontwerp met echt verborgen bevestigingsmiddelen om een strak uiterlijk te behouden.

Nu bieden we met trots een derde configuratie-optie aan: bypass.

Terwijl de meeste bypass-hardware opdringerige metalen beugels nodig hebben om het systeem te ondersteunen, biedt de op maat gemaakte geëxtrudeerde track van SUP voldoende laterale stijfheid om bypass-configuraties te ondersteunen met dezelfde verborgen bevestigingsmiddelen die SUP zijn unieke uiterlijk geven. Dit betekent meer aandacht waar het hoort, op uw deuren.

De bypass-configuratie kan op twee manieren worden geïnstalleerd. Installeer met een middenmontage om deurpanelen met een gewicht tot 100 kg elk te gebruiken voor meer ontwerpvrijheid. Hoewel deze methode zwaardere deuren mogelijk maakt, zullen de deurpanelen elkaar 10 inch overlappen om plaats te bieden aan het middelste montagepunt. Dit is de perfecte oplossing voor bredere deuropeningen waar grotere, zwaardere panelen nodig zijn.

Installeer zonder de middenmontage voor deurpanelen met een gewicht tot 75 kg voor een minimale overlap van het deurpaneel. Deze flexibelere methode is de perfecte oplossing voor smallere deuropeningen waarbij elke centimeter telt.

En al deze opties behouden de oneindige verstelbaarheid van SUP 's deurstoppers. Met slechts een draai aan een inbussleutel – een uniek kenmerk van de SUP -hardwarekit voor schuifdeuren – verander je de deurbeweging in seconden.

Elegante, overzichtelijke bypass-deuren – nog een manier waarop SUP -glashardware een industrie leidt.

RECENTE BERICHTEN

> Welk hardwaremateriaal is beter voor het maken van een doucheruimte? Het douchebedrijf antwoordt voor u

> Hoe bouw je een frameloze doucheruimte?

> Een badkuip vervangen door een douche

> Wat is een frameloze douchewand?

> Houten schuifdeurrolkit: ruimte verdelen zonder het huis te verdelen

> Glazen schuifdeur Eenvoudige installatie: meer montagemogelijkheden, minder rommel

> SUP schuifdeur glazen hardware kit: meerdere oplossingen beschikbaar

> SUP , fabrikant van glashardware, frameloze glazen douche is de meest populaire keuze!

POSTTAG

gerelateerde producten

Bootstrap