Houten schuifdeurrolkit: ruimte verdelen zonder het huis te verdelen

Houten schuifdeurrolkit: ruimte verdelen zonder het huis te verdelen

Keer bekeken: 222     Auteur: China Glazen hardware      Publicatietijd: 07/21/2022      Oorsprong: https://www.hingehardwaremanufacturer.com

Ruimte verdelen zonder het huis te verdelen

Het op maat gemaakte schuifdeurpaneel van SUP schuifdeurbeslag is gemaakt van tien 52″ brede balken die aan elkaar zijn vastgeschroefd met één doorlopende draadstang. Het massieve deurpaneel zorgt voor een enorme aanpasbaarheid in de ruimte. Het kan worden geopend om bij het huis te komen, of gesloten om het in tweeën te delen.

“De schuifdeur biedt een verstelbaar privacyscherm tussen de grote kamer en de gang die leidt naar de twee slaapkamers en de badkamer”, zei de binnenhuisarchitect. “We houden van de flexibiliteit die de schuifdeur toevoegt aan onze ruimte.”

Om het effect compleet te maken, was het cruciaal om het juiste schuifdeurbeslag te vinden. De ontwerper onderzocht het veld en kwam onder de indruk van SUP -schuifdeurbeslag, met name een schuifrolkit.

“Na onderzoek naar hardwarebedrijven voor schuifdeuren, werd het al snel duidelijk dat SUP -hardware de juiste keuze was”, zei Mansfield. “De overmaatse naafloze lagers van SUP -schuifdeurbeslag zijn gewoonweg verbluffend en de kwaliteit van de hardware stelde niet teleur. De lineaire borstel op Black Stainless-afwerking ziet er van dichtbij ongelooflijk uit.

De zwarte roestvrijstalen afwerking van het SUP -schuifdeurbeslag heeft een fijne korrel die niet verloren gaat in zijn rijke zwarte kleur. De haarlijnborstel voelt glad aan, maar voegt een verfijnde nerf toe aan de hardware die goed werkt met de meer overdreven textuur op de houten deur.

RECENTE BERICHTEN

> Welk hardwaremateriaal is beter voor het maken van een doucheruimte? Het douchebedrijf antwoordt voor u

> Hoe bouw je een frameloze doucheruimte?

> Een badkuip vervangen door een douche

> Wat is een frameloze douchewand?

> Houten schuifdeurrolkit: ruimte verdelen zonder het huis te verdelen

> Glazen schuifdeur Eenvoudige installatie: meer montagemogelijkheden, minder rommel

> SUP schuifdeur glazen hardware kit: meerdere oplossingen beschikbaar

> SUP , fabrikant van glashardware, frameloze glazen douche is de meest populaire keuze!

POSTTAG

gerelateerde producten

Bootstrap