Hoe bouw je een frameloze doucheruimte?

Hoe bouw je een frameloze doucheruimte?

Keer bekeken: 267     Auteur: China Glazen hardware      Publicatietijd: 08/20/2022      Oorsprong: https://www.hingehardwaremanufacturer.com

Ben je van plan om je nieuwe huis op te fleuren of je oude badkamer te upgraden? En wil je je eigen droomdouchekamer zelf proberen?

Het is een gemakkelijke klus om uw doe-het-zelf frameloze doucheruimte te bouwen met een juiste leverancier van glazen deuren. Glass Hardware zal de juiste zijn.

Bouw uw aangepaste douchedeurbehuizing met behulp van onze glazen hardware.

Het bouwen van uw frameloze douchedeurbehuizing van uw dromen was nog nooit zo eenvoudig!

Neem contact met ons op, stuur uw glashardware-eis naar , wij bieden u de perfecte hardware voor uw badkamer.

Suggesties van Glass Hardware:

Deurschommel
Typische deuren zijn 28 “tot 30” breed. Over het algemeen proberen we deuren te vermijden die kleiner zijn dan 24 inch of breder dan 34 inch. Deuren draaien 180 graden, zowel naar binnen als naar buiten. U moet voldoende ruimte inplannen om obstakels zoals toiletten, wastafels of handdoekbeugels te vermijden. Zorg ervoor dat er aan de binnenkant van de douche ruimte is voor armaturen zoals regenkoppen. Het wordt meestal aanbevolen om de deur aan dezelfde kant van de douche te draaien als de douchebediening. Op deze manier kan de deur naar buiten worden geopend om te draaien en de douche in te gaan en biedt het kortste bereik aan de bedieningselementen. Bij het verlaten van de douche trekt de deur naar binnen en druppelt in de basis, niet op de vloer.

Vaste panelen
Vaste panelen die zich in hetzelfde vlak als de deur bevinden, worden beschouwd als “inline” panelen. Ze kunnen op volledige hoogte zijn of ingekeept over banken, ingekeept over ponymuren of geharkt.

Als een paneel moet worden gekerfd om over een bank of een ponymuur te gaan, wordt het ook een “opstap”-paneel genoemd. Als dit deel uitmaakt van uw ontwerp, moet u ervoor zorgen dat de poot op het paneel minstens 4″ is en de inkeping minstens 2,5″ diep is. Bel ons om dit te bespreken als je vragen hebt.

Panelen die 90 graden (of een aangepaste hoek) aan de voorkant van de douche staan, worden “retour” -panelen genoemd. Op de hoek waar het retourpaneel het inline-paneel ontmoet, gebruiken we een verstekverbinding en siliconen voor stabiliteit. Soms is het ook nodig om op deze kruising een kleine klem aan de bovenkant van het glas te gebruiken voor extra stabiliteit.

Er zijn twee basisopties voor het bevestigen van vaste glaspanelen aan de tegel, het kanaal en de clips. Kanaal is strak en geeft het glas een onbelemmerde uitstraling. Kanaal biedt ook een geweldige waterafdichting en hoeft niet in de waterkering bij de stoeprand te worden geboord. Clips zijn stijlvol en technisch. Clips voegen een beetje kosten toe vanwege de extra glasfabricage en installatietijd die ze nodig hebben. Sommige ontwerpen hebben clips aan de zijkant en een kanaal aan de onderkant voor een geweldige look met betere waterprestaties op de lange termijn.

Hoogte
Over het algemeen raden we aan om de hoogte van de douchewand iets boven de douchekop te plaatsen. Wanneer de hoogte van de deur 84 inch bereikt, kan het gewicht een probleem worden. U moet ook overwegen om voldoende ruimte tussen de bovenkant van de behuizing en het plafond te laten om stoom te laten ontsnappen. Het laten van ten minste 6 “ruimte is een goede vuistregel.

Scharnier-, steun- en deursteun
Het meest gestroomlijnde en meest kosteneffectieve ontwerp is om de deur aan de muur te scharnieren. Frameloze deuren zijn zwaar en vereisen structurele ondersteuning (noppen) achter de tegel als de deur aan de muur scharniert. Zorg ervoor dat er dubbele of driedubbele noppen zijn voor de achterkant van de tegel waar de glazen deur de tegel raakt. Dit is meestal het midden van de stoeprand. Dit kan ook worden bereikt door een 2X6 “riem” te installeren tussen de noppen gecentreerd op 12″ boven de stoeprand en 12″ onder de bovenkant van het glas. Dit zorgt voor een goede beet voor de scharnierschroeven en verkleint de kans op scheuren van tegels tijdens de installatie aanzienlijk.

Bij het plaatsen van een nieuwe deur in de bestaande tegel kunnen pluggen worden gebruikt om de scharnieren te bevestigen. Pluggen werken meestal, maar kunnen ervoor zorgen dat tegels barsten.

Als u niet aan de muur scharniert (scharnier aan glas), heeft uw behuizing een kopstuk nodig om het gewicht van de deurzwaai te dragen. Een alternatief voor een kopstuk is om het paneel dat de deur ondersteunt naar het plafond te laten lopen om de deur stabiliteit te geven. Dit wordt vaak gedaan in een stoomdouche.

Glashardware
Er zijn twee soorten glazen deuren: scharnier of schuif, het grootste verschil is de manier waarop de deur werkt, het maakt gebruik van verschillende hardware voor glazen deuren, een glazen schuifdeursysteem of een glazen scharnierdeursysteem.

Glass Hardware-ondersteuningen ervaren echte innovatie van de mensen die een revolutie teweeg hebben gebracht in de manier waarop badkamerrenovatie wordt gedaan!

Glashardware omvat veel verschillende onderdelen, bijvoorbeeld scharnier, handgreep, verbindingsstuk, deurknop, schuifrol of patchbeslag. Gelukkig biedt het bovenstaande wel. hardware fittingen: aluminium scharnierserie, badkamersteunbalken, glasklemserie, glazen deurgrepen, leuningmontage-afstand, schuifdeurbeslag, douchedeurknoppen, dus waarom niet contact met ons opnemen, en vertel me wat je wilt, we zullen je schrijven snel terug.

RECENTE BERICHTEN

> Welk hardwaremateriaal is beter voor het maken van een doucheruimte? Het douchebedrijf antwoordt voor u

> Hoe bouw je een frameloze doucheruimte?

> Een badkuip vervangen door een douche

> Wat is een frameloze douchewand?

> Houten schuifdeurrolkit: ruimte verdelen zonder het huis te verdelen

> Glazen schuifdeur Eenvoudige installatie: meer montagemogelijkheden, minder rommel

> SUP schuifdeur glazen hardware kit: meerdere oplossingen beschikbaar

> SUP , fabrikant van glashardware, frameloze glazen douche is de meest populaire keuze!

POSTTAG

gerelateerde producten

Bootstrap