Frameloze glazen kasten voor kantoor

Kantoorpartities
Glazen kantoorwanden worden steeds populairder in commerciële kantooromgevingen. Professioneel geïnstalleerde glazen wanden van vloer tot plafond bieden klanten een eigentijds alternatief voor standaard ommuurde kantoren. Dankzij glazen wanden kunnen de bewoners genieten van een groter gevoel van ruimte, meer natuurlijk licht en een betere geluidsisolatie dan normale ommuurde kantoren. SUP Glazen hardware geeft klanten een hernieuwd gevoel van rijkdom in elke kantooromgeving.

Glazen deurroller SD111

Glazen kantoorwanden en deuren geven een moderne, open , professioneel ontwerp voor elk kantoor. Door traditionele muren te vervangen en de ruimte te openen, kan uw kantoor het natuurlijke licht maximaliseren en de productiviteit verhogen door een teaminclusieve ruimte te creëren, terwijl de geluiddempende aantrekkingskracht van ommuurde behuizingen nog steeds wordt gemaximaliseerd.

Omdat elk kantoor anders is, moet het ontwerp voor de glazen wanden zijn. Deze volledig op maat gemaakte kantooroplossing kan visueel modern, professioneel of zelfs complementair zijn aan een meer rustieke huisstijl.

Frameloze architecturale glazen wanden en deuren minimaliseren de visuele onderbrekingen, terwijl ze ofwel de scharnieren en handgrepen van de hardware verminderen, of ze gebruiken als complementaire accenten op het bestaande ontwerp van de ruimte. De deuren kunnen schuivend zijn, met hardware aan de bovenkant die de panelen ophangt, of scharnierend om gemakkelijk een of twee richtingen open te zwaaien.

Omlijste glazen wanden en deuren maken gebruik van gedurfde visuele lijnen tussen elk paneel en elke deur om een uniek ontwerp te creëren dat past bij de ontwerpstroom van de volledige kantoorruimte. Deze harde lijnen produceren een meer gedefinieerde ruimte, terwijl het natuurlijke licht toch tussen de afgescheiden kamers kan stromen.

Als meer privacy gewenst is, kunnen de glaspanelen een kleur, textuur of ontwerp bevatten. Vervaagde lijnen en vormen kunnen licht doorlaten, terwijl ze toch privégesprekken en ontmoetingen vanuit de andere kantoren bewaken. Logo's en tekst kunnen zelfs worden toegevoegd voor een persoonlijke en professionele uitstraling.

Het glas is gehard voor sterkte en duurzaamheid, is gemakkelijk schoon te maken en kan een slot in de deur hebben om ongewenste toegang te voorkomen. SUP Glasss Hardware biedt de beste kwaliteit hardware, voor soepele en stille sluitingen en schuiven.

Om een weergave te zien van hoe glazen wanden en deuren het uiterlijk van uw kantoorruimte kunnen veranderen, bel ons vandaag nog en we zullen alle opties bekijken en een aangepast ontwerp maken om uw ruimte te verfraaien met moderne elegantie.

Gebruik van het product

Bootstrap