Hardware voor doucheruimte

SUP -hardware voor doucheruimtes overtreft ver boven de normen van zijn collega's in termen van bruikbaarheid en uiterlijk. Voordat elk product de fabriek verlaat, moet het herhaaldelijk worden getest om te bepalen of het veilig, stevig en een lange levensduur heeft. Het heeft een eenvoudige ontwerpstijl, die er eenvoudig en elegant uitziet, maar niet eenvoudig, en weerspiegelt het streven van SUP naar kwaliteit overal.

Badkamerbuisconnector

De hardware-accessoires van de doucheruimte zijn voornamelijk gemaakt van koper en roestvrij staal, met 59 # koper en 304 roestvrij staal, en de muurclips en scharnieren zijn over het algemeen gemaakt van 59 # koper. Het heeft de beste hardheid en flexibiliteit. Het heeft een hoog draagvermogen, wat de prestaties en levensduur van de doucheruimte effectief garandeert. Hoewel de producten van op maat gemaakte bekende douchekamermerken duur zijn, is de ervaring beter.
De plaatdikte van koperen fittingen is 11 um en door de 24-uurs zoutsproeitest bereikt de kwaliteit van de oppervlaktebeplating meer dan tien graden. Er zijn geen zwarte vlekken, bubbels, delaminatie en andere verschijnselen op het oppervlak na langdurig gebruik. De roestvrijstalen materialen die in de doucheruimte worden gebruikt, zijn 304 roestvrij staal, dat het meest wordt gebruikt in de industrie. Roestvrijstalen accessoires zijn ontworpen om zelf mallen te openen, met behulp van standaard 304 roestvrijstalen materiaal, met behulp van geavanceerde verwerkingsapparatuur om een spiegeleffect, een sterke metalen textuur te bereiken.
badkamer
Component categorie: excentrisch wiel PXL, elastisch wiel TTL, balanswiel BDL, enkel pendel dubbel wiel DBSL, elastisch wiel dubbel wiel TTSL, taille trommel wiel YGL, taille trommel dubbel wiel YGSL; enkel wiel, dubbel wiel, vierwielophanging, ophanging, enz. .
Accessoires: roestvrijstalen lagerkatrolserie, lagerstalen lagerkatrolserie, roestwerende mengrol, hardware en plastic accessoires, niet-standaard lagers, roestvrijstalen kogels, precisielagerstalen metrische stalen kogels, enz.
Het aluminium frame is verkrijgbaar in Light Silver, Sand Silver, Matte Silver en Brushed. Het kan worden gebruikt met dezelfde kleur aluminiumlegering stenen basis en lage wastafel. Dit glas is verkrijgbaar in twee lichtgekleurd glas en blauw glas. De stijl van badkameruitrusting is niet alleen divers en steeds verfijnder, maar ook de vorm van het bad, de uitdrukking van het materiaal, de verandering van de vorm van de wastafel, de verandering van de vorm van de douchekop, de stijl van de toilet, en de verandering van de locker.
badkamer
Bij de keuze van sanitaire apparatuur moet rekening worden gehouden met persoonlijke leefgewoonten en functionele gebruikseisen. Daarnaast is ook de toewijzing van ruimte een factor die de aankopen beïnvloedt. Voor de grootte van de ruimte, de verdeling van het patroon, is het erg belangrijk om de vorm van de badkamer te kiezen. Bij het overwegen van de stijl van badkameruitrusting is naast het benadrukken van de eigen esthetische voorkeuren ook de combinatie van ruimte, kleur, enz. Het belangrijkste punt dat van invloed is op de keuze.

De meest gebruikte hardware-accessoires in doucheruimtes omvatten voornamelijk: assen, scharnieren, katrollen, geleiderails, handgrepen, waterkeringen, enz.
1. Roterende as en scharnier
De schacht en het scharnier worden gebruikt in de doucheruimte met de draaideur. Ongeacht de schacht of het scharnier wordt het gebruikt om de openings- en sluitingsrotatie van het massieve glas (vast glas) en het levende glas (bewegend glas) in de doucheruimte met elkaar te verbinden.
De roterende as wordt gebruikt voor de asstructuur die het buigmoment en koppel in het roterende werk draagt. Het uiterlijk is vergelijkbaar met dat van het scharnier en de structuur is eenvoudiger dan die van het scharnier.
Het scharnier, ook wel scharnier genoemd, is een tweevoudige structuur bestaande uit metalen platen, die ook heen en weer draait rond de middenas.
2. Geleiderails en katrollen
De combinatie van katrollen en rails wordt gebruikt in push-pull douchewanden. Er zijn twee hoofdmaterialen: aluminiumlegering en met roestvrij staal beklede aluminiumlegering.
De katrol, de bovenste en onderste geleiderails van de doucheruimte met schuifdeuren hebben een dubbele katrolstructuur, die een zelfsmerend effect heeft en soepel glijdt.
3. Handvat
Er zijn verschillende soorten handgrepen voor de doucheruimte om aan verschillende badkamerstijlen te voldoen. Qua materiaal is de handgreep die in de doucheruimte wordt gebruikt voornamelijk gemaakt van roestvrij staal en een zinklegering.
4. Waterkerende strip
De functie van de waterkerende strip is om te voorkomen dat het water in de badkamer door de vloertegels naar de droge ruimte lekt.

Gebruik van het product

Bootstrap