Schuifdeursystemen

SUP , als een frameloos hardwarebedrijf, de frameloze hardwarefabrikanten voor douchedeuren en de hardwarefabrikanten voor glazen deuren, bieden we een breed scala aan soepele frameloze schuifdeuren en -behuizingen. Elke stijl heeft zijn eigen unieke toepassing en kan worden geconfigureerd met een combinatie van handdoekstangen, handgrepen, knoppen of extra glaspanelen om aan uw individuele behoeften te voldoen. Deze esthetisch aantrekkelijke glazen douchewanden zijn gemaakt om lang mee te gaan en garanderen een luxueuze ervaring.

Als marktleider op het gebied van innovatie en ontwerp van glashardware, biedt SUP complete oplossingen voor doucheruimteglas en bouwglas, waaronder: glazen patchfittingen, glazen deurrails, glazen schuifsystemen, architecturale glasvergrendelingsproducten.

Schuifdeur

Oplossingen: Schuifdeur
Modelnummer: SD111
Toepassing: Hotel, Villa, Appartement, Kantoorgebouw, Ziekenhuis, School, Winkelcentrum, Sportlocaties, Vrijetijdsvoorzieningen, Supermarkt, Magazijn, Werkplaats, Park.

Glazen schuifdeuren voor een geweldig uitzicht – verbeter de natuurlijke verlichting; en voeg frisse lucht toe. Bovendien worden glazen schuifdeuren in sommige gebieden vaak gebruikt als deuren tussen binnenkamers van een huis en patio's, dekken, balkons, patio's en tuinen, achtertuinen, barbecues of zwembaden. In dit geval worden ze vaak terrasdeuren genoemd. Ze worden ook gebruikt in interieurontwerp, vaak in kantoren en autoverkoopruimtes, om een geluiddichte maar visueel toegankelijke privékantoorruimte te bieden. In wooninterieurs worden traditionele 'Shoji'-deuren vaak gerepliceerd met doorschijnend 'mat' glas om het daglicht verder in de woning te laten doordringen en het gevoel van binnenruimte te vergroten.

1. Rekruimte

Het gebruik van glazen deuren kan de ruimte visueel ruimer en groter doen lijken, en het transparante glas verlengt de zichtlijn, vergroot het gevoel van ruimte en laat de ruimte er buitengewoon open uitzien. Als de hele wand is afgescheiden met glas, kan de visuele openheid van de ruimte minimaal worden verdubbeld, en zelfs in een ruimte die niet groot genoeg of ruim genoeg is, zal het niet benauwend aanvoelen.

2. Optimaliseer verlichting

Glas is een materiaal met een uitstekende lichtdoorlatendheid en transparantie. Het gebruik van glazen deuren zal het licht niet blokkeren zoals vaste materialen. Het kristalheldere glas kan het licht ongehinderd door de kamer laten gaan, zodat de ruimte voldoende helderheid heeft. Voor sommige kamers met minder ideale verlichting kunnen glazen deuren zelfs meer licht in de ruimte brengen door de breking van licht, waardoor de ruimte lichter wordt.

3. Met tussenpozen

Het voordeel van het kiezen van glazen deuren voor de indeling van de ruimte is dat de scheidingswand niet is verdeeld en de scheidingswand doorlopend is. Voor traditionele scheidingsmaterialen zullen bakstenen muren, cement, hout, metaal, enz. de interne en externe ruimtes volledig scheiden. Maar in feite hebben veel aangrenzende ruimtegebieden in ons leven vaak een aantal verbindingen nodig. De glazen deur vervult de functie van ruimteverdeling zeer goed, maar behoudt wel een zekere ruimtelijke verbinding, waardoor de ruimte niet volledig gescheiden is.

De glazen schuifdeuren zijn afgestemd op de etherische gaasgordijnen, een stijf en een zacht, waardoor het balkon en de woonkamer oneindig charmant zijn. De combinatie van gaas en schuifdeuren vormt het verplaatsbare scheidingswandontwerp van het huis en benadrukt de kenmerken van de ruimtestijl. De glazen schuifdeur en het roze gaasgordijn tonen een uniek ruimtetemperament. De glazen schuifdeur is transparant en licht en bovendien zeer ruimtebesparend. In de aparte doucheruimte brengen de interessante stickers op de glazen schuifdeur de badkamer tot leven. De glazen schuifdeur scheidt de badkamer van de slaapkamer en vormt een gevoel van ruimte dat gescheiden en doorlopend is. De kleine badkamer maakt gebruik van glazen schuifdeuren om de badruimte en de toiletruimte effectief van elkaar te scheiden. Glazen schuifdeuren maken de badkamer moderner en stijlvoller en scheiden de doucheruimte. De uitneembare glazen schuifdeur scheidt het functionele gebied van de badkamer, waardoor de ruimte meer gelaagd is. De schuifdeur met scheidingsfunctie blokkeert effectief de waterdruppels en stoom die tijdens het baden wordt verspreid.

Gebruik van het product

Bootstrap