Oplossingen voor glashardware

SUP brede reeks glazen scharnieren, fittingen en douchescharnieren worden met de grootste zorg en precisie vervaardigd. Deze scharnieren zijn ontworpen met behulp van eersteklas grondstoffen en de nieuwste technologie in overeenstemming met industriële, huishoudelijke en commerciële normen. De scharnieren die wij aanbieden zijn onder supervisie streng getest op verschillende kwaliteitsparameters en zijn zeer gevraagd in zowel nationale als internationale markten vanwege hun unieke eigenschappen.

Onze uitgebreide industriële ervaring stelt ons in staat om onze klanten een uitgebreid assortiment douchescharnieren aan te bieden die worden gewaardeerd om hun optimale kwaliteit en hoge functionaliteit. Sommige van deze producten, aangeboden in verschillende maten en uitvoeringen, hebben een instelbare spanning en kunnen worden gemonteerd volgens de richting en voorkeur van de klant.

Verschillende doucheruimte Glazen hardware-toepassing:

Vast scherm

Deur

Deur en paneel

Hoekdouche

Neo-hoekdouche

Enkele schuiven

Overbrugging schuiven

12 jaar glashardwarefabrikant focus op snelste OEM & ODM-oplossingen. We bieden een breed scala aan full-scope architecturale, interieurontwerp- en milieuglasdiensten die kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Ons team werkt rechtstreeks met u samen om tot de beste oplossing te komen voor uw residentiële of commerciële projecten.

Schuifdeursystemen

Hardware voor doucheruimte

Architecturale glazen fittingen

Badkamer Accessoires

Frameloze glazen kasten voor kantoor

Muur Routel Glas Spider Hardware

Bootstrap