SUP , fabrikant van glashardware, frameloze glazen douche is de meest populaire keuze!

SUP , fabrikant van glashardware, frameloze glazen douche is de meest populaire keuze!

Keer bekeken: 218     Auteur: China Glazen hardware      Publicatietijd: 06/18/2022      Oorsprong: https://www.hingehardwaremanufacturer.com

In deze moderne wereld is de frameloze glazen douche de meest populaire keuze.

Frameless is nog steeds de juiste keuze als je een open, naadloos, echt spa-achtig effect voor je douche wilt. Glazen douchedeurpanelen worden bevestigd aan scharnieren die vervolgens aan muren worden bevestigd. Het is een combinatie van een vast paneel en een 5/8″ veiligheidsglas draaideur. Afgezien van de scharnieren, is de enige hardware de deurknop en het handdoekenrek.

Standaard glazen douchedeuren zijn 1/2 “of 3/8” dik. Frameloze deuren moeten 5/8 “dik zijn. Alles moet gemaakt zijn van veiligheidsglas, dat bij breuk in kleine stukjes breekt en niet in fragmenten die gevaarlijk zijn voor je leven!

Alle randen van uw glazen douchedeur moeten afgewerkt of gepolijst worden!
Helderglazen douchedeur blijft een sterke trend. Bevordert een open uitstraling in de badkamer door strakke douchekranen en tegels of stenen oppervlakteafwerkingen te presenteren.

Douchedeuren van getint glas zijn verkrijgbaar in delicate, natuurlijke tinten zoals grijs, brons of blauw als aanvulling op Amerika's favoriete wit voor badkamers, en steen, tegels en metaal voor kranen, douches en bedieningselementen.

Geëtste glazen douchedeur biedt privacy dankzij het ondoorzichtige patroon dat op het heldere glas is gegraveerd.

SUP HARDWARE, een fabrikant van glashardware.

Wij bieden glashardwareproducten voor huishouden aan. Deze producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS 304, messing of aluminium.

SUP hardware OEM & ODM roestvrijstalen glashardware, inclde douchedeurscharnieren, deurgrepen, tweevoudig scharnier, aluminium hige, glasklem, schuifset, schuifdeurgreep, glazen deurgreep, badkamersteun, douchedeurknop.

We bieden hardwareontwerp en -productie en bieden een complete set hardwareoplossingen. Het wordt gebruikt in doucheruimtes, badkamerdeuren, enz. Wij bieden u een superieure leverancier van kwaliteitsproducten, concurrerende prijzen, tijdige levering en betrouwbare service.

Grondstoffen voor glashardware
Met fijn gepolijst puur koper, hoogwaardige zinklegering of titaniumlegering als grondstof, is de structuur strak, het gewicht is zwaar en het handgevoel is dik.
Spuitgieten, afwerkingsproces:

Met behulp van grootschalige precisie computergestuurde spuitgietmachines en digitale precisiebewerkingsmachines is het oppervlak van de blanco glad, vlak, zonder poriën, zijdedefecten en andere verschijnselen. Het slijp- en polijstproces is streng en het proces is talrijk.

Beplating
Strikt in overeenstemming met internationale galvaniseerprocesnormen, wordt geïmporteerd ruw koper gebruikt en heeft het drie processen van koperplateren, vernikkelen en verchromen ondergaan. De structuur is compact, de coating is uniform, het “kleuroppervlak” is helder, de dikte van de coating is over het algemeen meer dan 30 micron en het oppervlak van de coating is vrij van krassen en bramen.​​

Pakket
kraftpapier doos met prachtig verpakkingsontwerp en bedrukking.

Neem contact met ons op en wij zullen u bieden welke glashardware u wilt voor het bouwen van de perfecte frameloze glazen douche!

RECENTE BERICHTEN

> Welk hardwaremateriaal is beter voor het maken van een doucheruimte? Het douchebedrijf antwoordt voor u

> Hoe bouw je een frameloze doucheruimte?

> Een badkuip vervangen door een douche

> Wat is een frameloze douchewand?

> Houten schuifdeurrolkit: ruimte verdelen zonder het huis te verdelen

> Glazen schuifdeur Eenvoudige installatie: meer montagemogelijkheden, minder rommel

> SUP schuifdeur glazen hardware kit: meerdere oplossingen beschikbaar

> SUP , fabrikant van glashardware, frameloze glazen douche is de meest populaire keuze!

POSTTAG

gerelateerde producten

Bootstrap