SUP schuifdeur glazen hardware kit: meerdere oplossingen beschikbaar

SUP schuifdeur glazen hardware kit: meerdere oplossingen beschikbaar

Keer bekeken: 193     Auteur: China Glazen hardware      Publicatietijd: 06/29/2022      Oorsprong: https://www.hingehardwaremanufacturer.com

Het SUP frameloze glazen doucheschuifsysteem is het meest geavanceerde op de markt en biedt een ongeëvenaarde verstelbaarheid op elk montagepunt, zowel tijdens als na de installatie. SUP is gemaakt om lang mee te gaan en ondersteunt glazen panelen tot 100 kg. en 1/2 “dik. Het hardwaresysteem voor de douchedeur wordt compleet geleverd met alle montagecomponenten.

Enkele en bypass-versies
Douchewanden variëren sterk, afhankelijk van hoe de ruimte wordt gebruikt en waar sanitaire voorzieningen zich bevinden. Zowel enkele als bypass-versies zijn beschikbaar in alkoof- en hoekconfiguraties voor uitzonderlijke lay-outflexibiliteit.

SUP glazen schuifdeurrollenset brengt een ongeëvenaarde esthetische waarde voor elk project. Beide kanten van het systeem zijn esthetisch zeer verfijnd. Hierdoor kan de deur aan beide zijden van het vaste paneel in beide richtingen werken. Wat uw badkamerproject ook vereist, SUP glashardware levert oplossingen zonder compromissen.

Ongeëvenaarde ontwerpvrijheid
Het SUP -douchesysteem met schuifdeuren biedt een enorme ontwerpflexibiliteit die past bij de meeste doucheplannen. SUP glazen schuifdeurrollenset is compatibel met douchewanden tot 142 inch breed en heldere openingen tot 40 inch breed. Kies glas tot 1/2 “dik voor een solide, premium gevoel, of kies de meer traditionele 3/8” dikte. Compatibel met zowel tegel- als douchepannen, SUP glazen schuifdeurrollenset is beschikbaar voor alkoof- en hoekconfiguraties.

Volledige veldaanpassing
Het ontwerp van SUP -glashardware is een reeks aanpassingsfuncties die zorgen voor een perfecte installatie in minder tijd. De baan van SUP is ontworpen om gemakkelijk in het veld te worden gesneden en geboord met algemeen verkrijgbare gereedschappen. Het geeft een volledige aanpassing van 1/4 “op elk montagepunt van de rail, inclusief waar het aan de muren wordt bevestigd. Ten slotte maakt de aanpassingsfunctie van het deurpaneel het mogelijk om het systeem bij elk lager met 1/8” te verhogen of te verlagen. Dit geeft installateurs de mogelijkheid om het paneel te kantelen om plaats te bieden aan douchewanden die tot 3/8 “uit het loodrecht zijn. Installateurs zullen het geweldig vinden om het systeem tijdens en na de installatie snel te kunnen finetunen met de ongeëvenaarde aanpasbaarheid ter plaatse. Het SUP -glazen douchesysteem – niet-loodrecht en niet-waterpas verstelbaar voor perfecte installaties op strakke tijdlijnen.

Moderne, minimale esthetiek
De SUP schuifdeur douche glas hardware heeft ons meest opvallend eenvoudige ontwerp tot nu toe. Ons gepatenteerde hardwaresysteem, met een volledig roestvrijstalen lager als wiel, is aangepast aan de doucheomgeving. De deur rolt op een rail die lijkt te zweven in de lucht dankzij echt verborgen sluitingen.

Gebouwd om te blijven bestaan
De SUP glazen hardwareset voor schuifdeuren is ontworpen met het oog op veelgebruikte horecaprojecten. De toonaangevende levensduur van meer dan 5 jaar wordt ondersteund door strenge tests in natte omgevingen, met als hoogtepunt meer dan twee miljoen open-en-sluitcycli voor slijtagetests. De SUP -glashardware heeft minimale uitstekende componenten voor eenvoudig onderhoud en is gemaakt van roestvrij staal en geanodiseerd aluminium – premium metalen die vaak worden gebruikt in maritieme toepassingen.

RECENTE BERICHTEN

> Welk hardwaremateriaal is beter voor het maken van een doucheruimte? Het douchebedrijf antwoordt voor u

> Hoe bouw je een frameloze doucheruimte?

> Een badkuip vervangen door een douche

> Wat is een frameloze douchewand?

> Houten schuifdeurrolkit: ruimte verdelen zonder het huis te verdelen

> Glazen schuifdeur Eenvoudige installatie: meer montagemogelijkheden, minder rommel

> SUP schuifdeur glazen hardware kit: meerdere oplossingen beschikbaar

> SUP , fabrikant van glashardware, frameloze glazen douche is de meest populaire keuze!

POSTTAG

gerelateerde producten

Bootstrap