Technische ondersteuning voor glashardware

Uitgebreid – vanaf het begin!

Diepgaand begrip van de behoeften van de klant in een vroeg stadium, om passende oplossingen te bieden.
Doorstaan ​​van herhaalde verificatie en ervaringsconclusie van het ontwerpen van input en output, het ontwikkelen van monsters, proefproductie en massaproductie om aan de eisen van de klant te voldoen.
Snel en effectief omgaan met de klacht van de klant en ernaar streven om te blijven verbeteren.

Een betrouwbare partner

12 jaar in glashardware, gedreven door innovatie en geïnspireerd door de wensen en dromen van onze klanten, hebben we onze producten verfijnd om te voldoen aan de hoogste normen en om in hoge mate aanpasbaar te zijn aan uw toepassing.

Vanaf onze eerste dag waren we onze concurrentie voor en hebben we hard gewerkt om steeds beter te worden.

We ontwerpen en produceren onze producten die over de hele wereld worden verkocht, waardoor de klanten eerlijkheid, reactievermogen en een ondersteunend team kunnen ervaren, met de benodigde kennis om u de ondersteuning te geven die u nodig hebt om uw project met succes en een tevreden gebruiker af te ronden.

Pre-sales ondersteuning
Ons doel was en is om het toonaangevende bedrijf te zijn als het gaat om onze producten. We werken altijd aan de ontwerphardware die meer geschikt is voor lokale gebruikers.
“Het best mogelijke product” wordt niet gedefinieerd door het duurste product dat mogelijk is, het is “de beste oplossing voor de toepassing van de klant”.
Wanneer we onze klanten ondersteunen bij het vinden van “De beste oplossing voor hun toepassing”, helpen we hen het beste product te vinden dat ze nodig hebben om aan hun vraag te voldoen, wat nog steeds helpt om de investering te minimaliseren, terwijl we de volledige tevredenheid met de aangeboden oplossing verkrijgen.

Ondersteuning na verkoop
Maar als het gaat om problemen met de producten, neem dan contact met ons op om tijdig een oplossing te vinden.
Wat er ook gebeurt, aarzel niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam.

Bootstrap