Wat is een frameloze douchewand?

Wat is een frameloze douchewand?

Keer bekeken: 261     Auteur: China Glazen hardware      Publicatietijd: 07/23/2022      Oorsprong: https://www.hingehardwaremanufacturer.com

Of u nu een nieuwe douche toevoegt of een bestaande bijwerkt, een van de belangrijkste overwegingen is de douchedeuroptie die u kiest. Hoewel uw keuze van behuizing misschien net zo transparant lijkt als glas, is het eigenlijk een beetje ingewikkelder.

Feiten die u moet weten, zijn onder meer de exacte afmetingen van uw doucheruimte, hoeveel ruimte u hebt tussen de douche en andere armaturen, hoeveel tijd u wilt investeren in het dagelijks opruimen van de douche en of die frameloze douchedeuren die u op een design blog passen echt het beste bij je levensstijl en je portemonnee. Gelukkig zijn er tal van ingelijste en frameloze opties die een aantrekkelijk uiterlijk bieden.

Er zijn verschillende douchedeurstijlen om uit te kiezen, samen met verschillende soorten glashardwarekits. Lees hier over de opties om u te helpen beslissen welk type het beste is voor uw ruimte, en SUP glass hareware kan u alles bieden over de hardware voor doucheglas in de badkamer.

Laten we eerst de grote vragen uit de weg ruimen: wat is een frameloze douchewand en waarom lijkt iedereen er een te willen?

Een “frameloze” douchewand maakt gebruik van stevig gehard glas (meestal 3/8 inch tot 1/2 inch dik) waarvoor geen metalen steun rond de buitenranden nodig is. Het resultaat is een strakke, moderne uitstraling die vrij is van visuele belemmeringen. Een van de redenen waarom frameloze opties zo populair zijn, is dat ze helpen om prachtig metselwerk, ingewikkelde tegelontwerpen en glanzende hardware te laten zien. Frameloze douchedeuren zijn het gemakkelijkst schoon te maken, omdat ze geen afdichtingen bevatten die zich in de loop van de tijd uit water ophopen.

Een ding om in gedachten te houden is dat frameloze deuren over het algemeen wat metaal bevatten. Frameloze eenheden kunnen vrijwel metaalvrij zijn, met uitzondering van clips op vaste panelen, scharnieren en handgrepen. Bovendien kan de term “kozijnloos” ook van toepassing zijn op deuren met kozijnen langs de bovenrand en langs de zijkanten. Dit type installatie wordt soms, maar niet altijd, 'semi-frameloos' genoemd.

Een woord over de prijs: een frameloze douche kost over het algemeen ongeveer twee keer zoveel als een standaard, met metaal omsloten model. Bovendien kunnen frameloze douchedeuren lekken als ze niet goed worden geïnstalleerd, dus het is belangrijk om met een gerenommeerde aannemer te werken en ervoor te zorgen dat uw douchepan naar de afvoer afloopt.

RECENTE BERICHTEN

> Welk hardwaremateriaal is beter voor het maken van een doucheruimte? Het douchebedrijf antwoordt voor u

> Hoe bouw je een frameloze doucheruimte?

> Een badkuip vervangen door een douche

> Wat is een frameloze douchewand?

> Houten schuifdeurrolkit: ruimte verdelen zonder het huis te verdelen

> Glazen schuifdeur Eenvoudige installatie: meer montagemogelijkheden, minder rommel

> SUP schuifdeur glazen hardware kit: meerdere oplossingen beschikbaar

> SUP , fabrikant van glashardware, frameloze glazen douche is de meest populaire keuze!

POSTTAG

gerelateerde producten

Bootstrap