Welk hardwaremateriaal is beter voor het maken van een doucheruimte? Het douchebedrijf antwoordt voor u

Welk hardwaremateriaal is beter voor het maken van een doucheruimte? Het douchebedrijf antwoordt voor u

Keer bekeken: 177     Auteur: China Glazen hardware      Publicatietijd: 02/05/2023      Oorsprong: https://www.hingehardwaremanufacturer.com

De doucheruimte is een groot handelsartikel en de gebruikte materialen moeten van hoge kwaliteit zijn, anders heeft dit invloed op het gebruikseffect en is de veiligheid niet gegarandeerd, dus de materiaalkeuze is erg belangrijk. Voor consumenten: hoe kies je een goede doucheruimte Vastgoedproducten zijn bijzonder belangrijk. Laten we het vervolgens bespreken met de doucheruimte!

Allereerst is het materiaal van het frame het belangrijkste. Het is immers noodzakelijk om de hele doucheruimte te ondersteunen. 304 roestvrij staal en ruimtealuminium zijn de meest voorkomende materialen op de markt. Roestvrijstalen materialen zijn sterk in roestbestendigheid, duurzaam en hebben een goede gewichtsweerstand. 201, maar dit materiaal is niet goed, dus het is beter om roestvrij staal 304 te kiezen; het ruimte-aluminiummateriaal heeft een hoge sterkte, corrosieweerstand en de prijs is niet duur; sommige baanmaterialen zijn met roestvrij staal bekleed aluminium, wat ook de beste kwaliteit is. Ja, het is tenslotte gemaakt van twee materialen, met dubbele bescherming, betere veiligheid en stabiliteit.

Fabrikant van glasbeslag
Fabrikant van glasbeslag

De tweede is het materiaal van het handvat. Over het algemeen is het gemaakt van 304 roestvrij staal, maar het is belangrijk om op te letten of het oppervlak is geslepen en afgeschuind en of de aanraking glad is. Deze zijn erg belangrijk; de magneetstrip is milieuvriendelijk en duurzaam, en heeft een sterk magnetisme en zuigkracht kan niet alleen waterlekkage voorkomen, maar ook de slagkracht bij het openen van de deur verminderen en het geluid verminderen.

De meeste mensen installeren meestal ook een waterkering of een onderbak op de bodem van de doucheruimte, die beide de natte en droge scheiding van de badkamer grondiger, betaalbaarder, mooier en praktischer kunnen maken. De badkamer is niet goed waterdicht. Het wordt aanbevolen om een onderbak te installeren. Als de waterdichting goed is uitgevoerd, volstaat het om een waterkerende strip te plaatsen.

's hardware biedt een enorme keuze aan verborgen scharnieropties voor glazen deuren. Ook wel glasdeurbeslag genoemd; deze scharnieren zijn nodig voor toepassingen met glazen deuren. Verkrijgbaar in boor- en niet-boorversies, deze hardwarescharnieren zijn geweldig voor glazen kasten. Onze selectie glazen deurscharnieren omvat scharnierscharnieren voor glazen deuren, frameloze opties en Europese stijlen. Al onze verborgen glazen deurscharnieren worden geleverd met de juiste schroeven voor montage. Wat uw behoeften ook zijn, we weten zeker dat u het juiste beslag voor glazen deuren voor uw toepassing zult vinden.

RECENTE BERICHTEN

> Welk hardwaremateriaal is beter voor het maken van een doucheruimte? Het douchebedrijf antwoordt voor u

> Hoe bouw je een frameloze doucheruimte?

> Een badkuip vervangen door een douche

> Wat is een frameloze douchewand?

> Houten schuifdeurrolkit: ruimte verdelen zonder het huis te verdelen

> Glazen schuifdeur Eenvoudige installatie: meer montagemogelijkheden, minder rommel

> SUP schuifdeur glazen hardware kit: meerdere oplossingen beschikbaar

> SUP , fabrikant van glashardware, frameloze glazen douche is de meest populaire keuze!

POSTTAG

gerelateerde producten

Bootstrap